Liftetime Kidsroom Hasselt

Sinds afgelopen maand heeft webshop Lusanna.nl met showroom in Hasselt een prachtige studio geopend met kinderkamers van het populaire merk Lifetime Kidsrooms.

De overstap van de wieg naar het eerste bed is voor zowel ouder als kind een grote stap. De babykamer moet getransformeerd worden naar een aangename omgeving voor de nieuwe leeftijdsfase van het kind, waar het veilig kan slapen en fijn kan spelen. Met de kinderkamerstudio van het Scandinavische kwaliteitsmerk Lifetime Kidsrooms biedt Lusanna.nl in Hasselt een complete oplossing voor peuters tot tieners.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Trots vertelt Herald Jansen, verkoper in de showroom: “We hebben nu een prachtige studio voor ouders die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor de kinderslaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos! We hebben een divers aanbod uit de collectie gepresenteerd, beginnend met het traditionele basisbed tot een complete boomhut aan toe. Diverse bedden staan er in de beschikbare kleuren en combinaties, en prachtig gedecoreerd met hele mooie, leuke en praktische accessoires en diverse kasten”. Lachend vervolgt Herald: “Zelfs als je geen nieuw kinderbed nodig hebt, is het een bezienswaardigheid om even doorheen te lopen”.

Lifetime Kidsrooms
“Kinderen verdienen het allerbeste”, dat is de filosofie van Lifetime Kidsrooms. De bedden groeien met het kind mee. Hoogwaardige materialen, flexibel en creatieve details. De meubelen zijn van Scandinavische afkomst, gemaakt van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout, dat langzaam in moeilijke klimatologische omstandigheden groeit. Hierdoor ontstaat een sterke houtsoort die zeer geschikt is om de meubelen van hoge kwaliteit te maken. Met de originele bedden, kasten, bureaus en fantasieprikkelende accessoires wordt een comfortabele en uitdagende leefplek gecreëerd die bij de persoonlijkheid van het kind past.

Met een Lifetime bed kan eindeloos gevarieerd worden, door de doorbouwonderdelen zoals bedfronten, extra opbergruimte, ladders, speelgordijnen, een glijbaan of een bureau. Met de bijpassende accessoires zoals sierkussens en plaids, kasten, bedlampjes en poefen is de kinderkamer helemaal compleet!

Creëer de droomslaapkamer van je kind tijdens de openingsactie
Lusanna.nl heeft tot eind juni voor iedereen die de droomslaapkamer van zijn/haar kind wil samenstellen een interessante actie. Op het complete assortiment van Lifetime Kidsrooms wordt een korting gegeven van 10%.

Alvast nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op: www.lusanna.nl/lifetime en www.lusanna.nl/lifetime-accessoires

Over Lusanna.nl
Lusanna.nl is sinds maart 2015 online actief in de verkoop van slaapkamerproducten en opende in 2016 haar eerste showroom in Hasselt. Sinds begin december j.l. is er een tweede showroom geopend in Almere. De webshop biedt online een breed assortiment slaapkamerproducten van jong tot oud in verschillende prijsklassen, zoals matrassen, boxsprings, kussens dekbedden en beddengoed. Op de website van Lusanna.nl staat veel productinformatie en klantreviews om de klant goed te informeren. Er is een behulpzame klantenservice bereikbaar voor vragen en advies.

De showroom in Hasselt is gelegen aan de Handelsweg 8-5 in het voormalige pand van Yro-keukens.

Al meer dan 40 jaar bekijkt Lifetime de wereld door kinderogen. In die tijd is er veel veranderd in kinderkamers, maar hun filosofie is steeds dezelfde gebleven: “Kinderen moeten gewoon kunnen spelen, ontdekken en plezier maken.” Met deze leuze in het achterhoofd ontwikkelt Lifetime kindermeubelen doorheen de reis van de kindertijd. Meubels van Lifetime zijn ontworpen om kinderen de ruimte te geven om te spelen en hun dromen de vrije loop te laten gaan. Een Lifetime kinderbed groeit mee met je kind. De ambachtelijke Deense fabrikant maakt enkel gebruik van duurzame materialen. De afwerking gebeurt met milieuvriendelijke lakken of beitsen op waterbasis. Voor een lifetime of happiness! De Ideale Zetel voor uw Thuis

beka boxspring promotie